Cihangir Değirmenci güvencesiyle, profesyonel mutfak standartlarında hijyenik işlenmiş soğanlar.
1.Toplama
Anadolu'nun bereketli topraklarında özenle yetiştirilen soğanlar, tam olgunluğa ulaştığında modern hasat ekipmanlarıyla toplanır. Çiftçilerimiz, her bir soğanı kalite standartlarına göre titizlikle seçer.
2.Soyma
Özel yıkama tünellerinde toprak ve dış katmanlardan arındırılan soğanlar, ileri teknoloji soyma makinelerinde kabuklarından ayrılır. Göz yaşartmayan kapalı sistem sayesinde hijyenik şartlarda işlenir.
3.
Bütün halde korunan soğanlar, oksijensiz ortamda vakumlanarak tazeliği mühürlenir. -18°C'de şok dondurularak raf ömrü uzatılır.
4.Ve Kullanım
Soğuk zincir korumalı lojistikle marketlere ulaşan ürün, mutfağınızda çözündürme gerektirmeden direkt kullanıma hazırdır. Yemeklerinize lezzet katarken göz yaşı ve zaman kaybını ortadan kaldırır.